2021 Film letöltés vagy online filmnézés, regisztráció nélkül

Az oldal célja, az interneten fellelhető online filmeket összegyüjteni egy oldalra.

Előfordulhat reklám az oldalon ekkor a SKIP AD feliratra kell klikkelni és utána elérhető a kívánt tartalom.

Halálos kitérő 7

(2021)

Vörös pont

(2021)

COVID-21: Lethal Virus

(2021)

Palmer

(2021)

Halálos kitérő 7 film leírása:
Az Appalache-ösvényen túrázó baráti társaság útjai keresztezik egy közösség, az „Alapítvány” tagjaiét, akik több száz éve élnek a hegyekben. A találkozás azonban már az első pillanattól kezdve baljós eseményeket sejtet.A Halálos kitérő rebootja.

MINŐSÉG:feliratos BDRip

FILM LETÖLTÉS

Vörös pont film leírása:
Nadja és David megpróbálják feléleszteni kapcsolatukat. A Svédország északi részére tervezett romantikus kirándulás azonban rémálommá válik, miután egy vörös lézerpont jelenik meg a sátrukban, és kénytelenek menekülni az ismeretlen embervadász elől.

MINŐSÉG:feliratos BDRip

FILM LETÖLTÉS

COVID-21: Lethal Virus (2021) leírása


A jégtakarók olvadásával egy ősi vírus is elszabadul, amely a teljes emberiség kipusztulását okozhatja. Két kutató elkeseredett harcot vív az idővel, hogy megtalálja a megoldást.

MINŐSÉG:feliratos BDRip

FILM LETÖLTÉS

Palmer (2021) film leírása

Eddie Palmer (a férfi JT) néhány napja szabadult a börtönből. Visszatér szülővárosába, ahol a nagymamája házában húzza meg magát, hogy aztán új életet kezdhessen, a dolgok viszont nehezen indulnak be, mert Sylvain aprócska város, mindenki ismer mindenkit, ezért kevesen akadnak, akik alkalmaznának egy jó útra tért bűnözőt. A mindennapi apró súrlódások mellett a helyzetet tovább rontja a drogos szomszéd, Shelly (a női JT), aki néha napokra eltűnik, ezalatt Palmeréknél lakik a csaj furcsa kisfia, Sam (Ryder Allen). Egy hirtelen fordulat következtében aztán a Sors úgy hozza, hogy a magába fordult férfi meg a különös fiú egy fedél alatt ragadnak. A srácnak nyilvánvalóan szüksége van valakire, aki a gondját viseli, ez a felelősség Palmerre hárul…

MINŐSÉG:feliratos BDRip

FILM LETÖLTÉS

Halálos harcmező

(2021)

A film leírása:
A közeli jövőben egy drónpilótát háborús övezetbe küldenek, ahol együtt kell dolgoznia egy titokzatos robotkatonával, hogy megállítsanak egy atomtámadást.

MINŐSÉG:szinkronos BDRip

FILM LETÖLTÉS

  • Nincs kategória
  • Nincs kategória